Kruis van Heeg 2004

Vrijdag 27 augustus:

Van 20.00 tot 22.00 uur is in het WSH-clubgebouw (vanuit jachthaven De Eendracht is dit het laatste gebouw vr de brug rechts) informatie verkrijgbaar over de baan en de start/finish-procedure. De kosten voor deelname aan het Kruis van Heeg zijn 14 euro.


Zaterdag 28 augustus:

De start van deze langeafstandsrace is vanaf 10 uur. De diverse klassen worden dan om de zoveel minuten weggeschoten. De organisatie gaat uit van 8 klassen en stelt de finish op uiterlijk 18.00 uur. Op zowel het Heegermeer, als de Fluessen, zullen circa 5 wedstrijdboeien de baan markeren. Bij een gemiddelde wind kan circa 3x de gehele baan worden gevaren.

Van 18.30 tot 20.00 uur is voor 9 euro een schippersmaaltijd in het dorpshuis verkrijgbaar. Deelname hieraan moet op het inschrijfformulier worden aangegeven. Vanaf ongeveer 20.00 worden de eerste videobeelden van de dag vertoond. De prijsuitreiking is vanaf 20.30 uur.


Algemeen:

In verband met het berekenen van de TCF's (tijdcorrectiefactor) is het noodzakelijk vooraf de zeil- en scheepsmaten door te geven. Elders op deze site staat hiervoor een tcf-formulier. Bij het ontbreken hiervan krijgt het betreffende schip een TCF gelijk aan het snelste schip in de betreffende klasse. Let op, de inschrijving en de scheepsgegevens moeten beide niet naar de WSH, maar naar de CvS, zodat er gezamenlijk wordt ingeschreven in onze eigen klasse en de tcfs gezamenlijk kunnen worden aangeleverd. Neem voor inschrijving of vragen contact op met joost.de.ruig@wxs.nl of 06-20485437. Voor meer informatie kan je ook de website van de WSH raadplegen : www.wsheeg.nl

Voor de uitslag klik dan hier.


Terug