Activiteiten Agenda 2003


CvS in 2003 naar de Dutch Classic Yacht Regatta (20 - 27 juli 2003)

De CvS is uitgenodigd om in 2003 deel te nemen aan het prachtige evenement de Dutch Classic Yacht Regatta in Hellevoetsluis. Voor veel CvS'ers klinkt dat misschien ver weg, maar voor onze leden uit Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland valt dat erg mee. Circa de helft van het CvS-ledenbestand woont in of om Friesland, en zou het niet erg leuk zijn om met een groepje naar Amsterdam te zeilen, waar andere CvS-leden zich kunnen aansluiten, om vervolgens samen naar Willemstad te varen? De eerste twee CvS-deelnemers hebben zich op de beurs in Enkhuizen al aangemeld. Heb je als CvS-lid interesse om aan de DCYR mee te doen, neem dan contact op met Joost de Ruig. Stuur in tegenstelling tot hetgeen is aangegeven op het te downloaden inschrijfformulier dit naar de Club van Sneekermeers. De CvS zorgt voor de gezamenlijke inschrijving bij de DCYR-organisatie en vormt desgewenst enkele ploegjes om de reis te volbrengen.

Voor meer informatie klik hier.

Voor een routebeschrijving naar Hellevoetsluis klik hier.

Watersportvereniging Heeg nodigt CvS uit voor deelname aan het Kruis van Heeg op 30 augustus 2003

De CvS is uitgenodigd om op 30 augustus deel te nemen aan het Kruis van Heeg. De watersportvereniging Heeg (WSH) zet al vele jaren een parkoers uit over het Heegermeer en de Fluessen.

Meer informatie hierover op www.wsheeg.nl

Voor het programma voor het Kruis van Heeg klik dan hier.

Voor het inschrijfformulier voor het Kruis van Heeg klik dan hier.

Voor de fotorapportage van het Kruis van Heeg klik dan hier.Vakbeurs Klassieke Schepen 2003 (31 oktober tot 2 november 2003)


Ook in 2003 neemt de CvS weer deel aan de Vakbeurs Klassieke Schepen. Deze wordt dit jaar gehouden van 31 oktober tot 2 november in Medemblik. Na twee zeer succesvolle jaren in Enkhuizen, heeft de organisatie noodgedwongen moeten uitwijken naar Medemblik. De hal in Enkhuizen is in november namelijk niet beschikbaar in verband met de bouw van een aantal grote schepen. Zeker omdat er gewerkt werd aan een gecombineerd evenement met de Enkhuizer Zeevaartschool, het Zuiderzeemuseum en het Filmhuis, in de vorm van een nieuw internationaal maritiem filmfestival, genaamd CineSail, kwam dit wel erg slecht uit. De organisatie is naarstig op zoek gegaan naar een andere locatie en heeft er vele bezocht, alvorens uit te komen in Medemblik. Het Regatta Center Medemblik (zie www.regattacenter.com) bleek namelijk dé oplossing. Een prachtige locatie met zeer goede havenfaciliteiten, een restaurant, lezingenzaal, toiletten, ruime parkeergelegenheid en alle mogelijke voorzieningen. Er is geen hal, maar er wordt een verwarmde tent op een groot geasfalteerd terrein gebouwd, direct naast het water en dit alles omsloten door afsluitbare hekken. Begin oktober volgt de verzending van kortingskaarten waarmee tegen een gereduceerd tarief toegang kan worden verkregen. Voor die tijd volgt nadere informatie over deze leuke beurs voor liefhebbers van de klassieke scheepvaart.

Voor de flyer Vakbeurs Klassieke Schepen 2003 klik hier.


Classic Meets Classic (Pinksteren 2003)


Het tweede CvS-evenement in 2003 is het Pinksterevenement “Classic meets Classic”. Van 7 tot 9 juni wordt in Lemmer een fantastisch evenement georganiseerd dat je niet mag missen! De organisatie gaat voorlopig uit van een deelnemersveld van circa 40 klassieke schepen, waarvoor bij de gemeente Lemmer een prachtige gezamenlijke ligplaats is gereserveerd direct voor de oude sluis links in de oude binnenhaven, die met uitzondering van enkele bruinevloot schepen geheel voor ons wordt vrijgehouden.

Voor meer informatie en het programma klik hier.

Laat de TCF van uw CvS-schip berekenen.

Voor een foto impressie van Classic meets Classic klik hier.


Wil je weten wat wij vorig jaar gedaan hebben. Klik dan hier voor de activiteiten van 2002.


Terug