De activiteiten Agenda van 2002


Friesland Vaart (21 tot 30 juni 2002)


Het culturele watersportevenement Friesland Vaart heeft plaatsgevonden in Friesland. Dit betrof een tocht van Dokkum naar Lemmer die van 21 tot 30 juni 2002 gehouden werd. En de CvS was van de partij.

Met vriendelijke groet,

Joost de Ruig


4de reŁnie van de CvS (6 juli 2002)


De Club van Sneekermeers organiseerde op 6 juli haar 4de reŁnie. De eerste foto's staan nu op deze pagina, om de foto's te kunnen zien klik dan hier.


De vakbeurs van Klassiek Schepen ( 1, 2 en 3 november 2002)


De CvS neemt voor de 2de keer deel aan de vakbeurs voor Klassieke Schepen in Enkhuizen. De beurs is dť ontmoetingsplaats voor eigenaren en liefhebbers van klassieke en traditionele schepen. Er is informatie te vinden over materialen, diensten en adressen van organisaties die zich bezig houden met het klassieke schip. Zo komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: arbeidsbemiddeling, adviezen, behoudsorganisaties, beslag, betimmering, boeken, dekzeilen, gereedschappen, houtproducten, motoren, masten, nieuwbouw, ontwerpen, onderhoudsproducten, opleidingen, restauratie, rondhouten, taxatie, tuigage, verzekeringen, werven, zeilmakerijen.

Een paar specifieke CvS-resultaten op de beurs van vorig jaar:

- uitgedeelde CvS-informatiefolders : 250
- uitgedeelde CvS-verkoopfolders : 350
- nieuwe CvS-leden : 3
- verkochte CvS-schepen : 2

Vorig jaar heeft circa 1/3 van het CvS-ledenbestand de beurs bezocht. Bij de nieuwe Kuipspraak, de nieuwsbrief van de CvS, zullen de CvS-leden een kortingsbon ontvangen waarmee je een leuke korting op de entreeprijs krijgt.

Folder van de vakbeurs van Klassiek Schepen

Terug